Sunday, February 22, 2009

BUKU TERBANG ?



SALAM semua..jariku menari2 lagi untuk menaip tentang apa yang terlintas di mindaku...sebenarnya aku teringt tentang 1 kisah masa aku darjah 4 ( sek keb desa tun hussien onn, jelatik KL)cikgu bM aku cIKGU AZMAN ..aku KENA DENDA ngan dia..wawawawa..korang mesty nk tahu sebab apa yg menyebabkan aku yg comei nie kn denda..... KARANGAN AKU TULISAN TERUK SGT... huANG2...apa lagi cikgu aku yg penuh kebengangan krn tahap tulisan yg yg sgt huduh tlh MELEMPAR BUKU AKU KE LUAR KELAS .fuhhhh!!!!! menyiarap darah aku..mcm2 perasaan masa 2.. MARAH+ BENGANG+NK JD SUPER SAYAK N BLASAH CIKGU + MALU .... hahah ..ITULAH PERASAAN aku ms aku umo 10 thn kena denda..selamat kelas aku bawah sekali..klu x ..mmg buku karangan aku terbang sungguh,,,,masa 2 aku mmg malu....apapon aku kutip juga buku 2...CIKGU PESAN " JAGA TULISAN 2".... masa 2 aku pikir semua mmg x adillll !!!!!!

kini peristiwa 2 dh lama berlalu..mungkin kerana buku karangan BM aku yg terbang menyebabkan semua paper BM aku sepanjang exm besar Aku dapat A penuh....hinggalah kini aku mejadikan BAHASA MELAYU sebagai bidang pengajian aku...mungkin berkat buku karangan aku kena campak kut..hahhahahahha.. LAST aku jumpa cikgu masa raye 2008, g ngan ex clasmte aku ms sek rendh...cikgu still cam dulu penyanyang, ramah dan dia cakap KENAPA LA AAWK TAK TINGGI> PENDEK KAH AKU? hahhaha..apapon aku tetap kenang semua jasa cikgu....kerana buku terbang dan denda2 yg lain menyebabkan aku terus berdiri dan mengharungi hidup sbg insan dan pelajar


~ TERIMA KASIH CIKGU AZMAN~

3 comments:

Akupuntatau said...

sesamer~
wakil cikgu AZMAN.
bpk ak pon AZMAN gak....

Abdull Khair Kamaruddin said...

Haha. Aku pun penah gak kn denda sebab tulisan buruk. DUku aku kn jemur tgh panas. Hampeh.

keRAna AKu SAP said...

selamat buku terbang..klu org yg terbang? kira famos aku ..hooho